• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
26°
02:43

Öğleye kalan Süre

ERKEÇ; SADECE PARK YAPARAK ŞEHRİ GELİŞTİRDİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORLAR

Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Emin Erkeç, Kırıkkale’nin sorunlarına yönelik açıklamalarda bulundu. Erkeç, “Şehrimizi mevcut iktidar 20 yıldır yönetmesine rağmen, şehrimize sadece park yaparak geliştirdiğini düşünüyor” dedi.


20 YILDIR YÖNETİYORLAR 

Erkeç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Saygıdeğer Hemşehrilerim ; Kırıkkale’nin en genç belediye başkan adayı olarak sizlere üzülerek belirtmeyi isterim ki şehrimiz Başkent’e en yakın il olmasına rağmen gelişmişliği en az olan illerden bir tanesidir. Şehrimizi mevcut iktidar 20 yıldır yönetmesine rağmen, şehrimize sadece park yaparak geliştirdiğini düşünüyor. Ancak şehrimizin gerçek ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretme noktasında yetersiz kalmıştır. Özellikle şehrimizin altyapı, eğitim, istihdam ve kültür alanındaki eksiklikler göz ardı edilmiş sadece görsel iyileştirmelere odaklanılmıştır.”

PARKLARDA SIĞINMACI VE KAÇAKLAR YER ALIYOR

“Zaten yapılan bu parklarda da sığınmacı ve kaçaklar yer almasından dolayı Kırıkkale halkı bu parkları kullanmakta zorlanmaktadır. Bunca yaşananlara rağmen ana muhalefet ve bileşenleri gerçek muhalefet yerine sarı muhalefet yaparak şehrimizin ilerleme noktasında maalesef ki katkı sağlayamamıştır. Bizler öncelikle Kırıkkale halkının sesine kulak verip onlarla istişare ederek halkı ve yönetimi bir araya getirerek şeffaf bir şekilde yönetmeyi amaçlıyoruz. Sizlerden gençlere fırsat vererek siyasette söz sahibi olmalarını ve siyasi süreçlere katkı sağlamaları için destek bekliyoruz” dedi.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

ÇİFTÇİ; UMUDUN HAKİM OLDUĞU BİR TÜRKİYE’YE KAVUŞACAĞIZ

İlginizi Çekebilir

VALİ TEKBIYIKOĞLU’NDAN ARAÇ YANGININA MÜDAHALE

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE’DE İTTİFAK VAR MI?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15543

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647